top of page

Luchtkwaliteitsmeting

De luchtkwaliteit laten monitoren door Aerovito. Met onze apparatuur houden wij de luchtkwaliteit in de gaten waarna we de uitkomsten samen met u kunnen doornemen. Indien verbetering mogelijk is nemen we graag de opties om dit te verbeteren met u door.

Diensten

U kunt de producten van Aerovito kopen of als een service in gebruik nemen. Wij begrijpen heel goed dat iedere situatie of locatie een andere behoefte heeft. Daarom gaan we graag met u in gesprek om een passende oplossing aan te bieden. Onze producten en diensten bieden een oplossing voor elke denkbare ruimte binnen een bedrijf of een woning.

Foobotdash

Luchtmonitoring

Wij detecteren:

  • Fijnstof

  • Vluchtige organische stoffen

  • Luchtvochtigheid

  • CO2

  • Tempratuur

Van:

€ 7,50

TEQAIR 200

Luchtzuivering 30m2

Op basis van Ionisatie de lucht in uw ruimte reinigingen.

Van:

€ 15,00

tip24pro

Luchtzuivering 50m2

Op basis van Ionisatie de lucht in uw ruimte reinigingen.

Van:

€ 22,00

* Maandelijkse kosten

* Looptijd van 24 maanden

 

Tijdelijke meting:

Daarnaast bieden wij ook een meting van 2 weken aan. Hierbij wordt ons apparaat naar u toegestuurd en zullen wij op afstand helpen het apparaat in te stellen. We zullen dan 2 weken lang de luchtkwaliteit in uw woning en bedrijfsruimte monitoren en om de paar dagen telefonisch contact hebben om de resultaten te bespreken. Hieruit zal dan een advies komen hoe u de luchtkwaliteit kunt verbeteren of optimaliseren.

* Prijzen zijn exclusief Btw

Foobot-app

Tijdelijk luchtkwaliteit meting

Luchtkwaliteit meting voor 2 weken

Van:

€ 50,00

Zorginstellingen, MKB en grote bedrijven

Met de producten en diensten van Aerovito bent u instaat om in iedere ruimte apart de luchtkwaliteit te meten maar dit wel vanuit 1 portaal te kunnen beheren. Daarnaast hebben wij voor iedere situatie een passende oplossing. 

 Voordelen voor de luchtmonitoring en zuivering van Aerovito in uw organisatie:

  • Dood o.a. virussen, bacteriën, pollen en schimmels

  • Dringt ziekteverzuim drastisch terug

  • Bespaart kosten

  • Vermindering van onaangename geurtjes

  • Klinisch bewezen: Aerovito doet wat ze beloven

 

Een goede luchtkwaliteit is ook van belang voor bedrijven. Daarom levert Aerovito veel van haar producten aan bedrijven. Een optimale werkomgeving resulteert in een toename in productiviteit en verlaging van het ziekteverzuim. Hier zijn talloze studies over gepubliceerd. Het dan ook niet vreemd dat bedrijven steeds vaker zoeken naar middelen om de werknemers zo gezond mogelijk te houden.

Wij gaan graag met uw in gesprek over de mogelijkheden. 

bottom of page