top of page

Luchtbehandeling

De luchtkwaliteit binnen is 5 keer meer vervuild dan de luchtkwaliteit buiten. Omdat we gemiddeld meer dan 16 uur per dag binnen zijn is het dus erg belangrijk om de luchtkwaliteit op een hoog niveau te houden.

Door een hoge luchtkwaliteit kunnen de volgende problemen voorkomen worden.

  • Droge keel en ogen

  • Hoofdpijn

  • Vermoeidheid

  • Benauwdheid

  • Verstopte neus

Daarnaast verhoogd vervuilde lucht de kans op COPD, longkanker, allergie, astma en ademhalingsproblemen.Om de lucht in een bepaalde ruimte te reinigen zijn er 2 effectieve technieken. De lucht reinigen met een filter of met ionisatie.

De lucht zuiveren op basis van een filter:

Deze luchtreinigers werken altijd hetzelfde. Ze zuigen de lucht op filteren deze en blazen deze dan terug de ruimte in. Door het gebruik van HEPA-filters wordt meer dan 99% van alle stofdeeltjes van 0,3 micrometer tegen gehouden.

Dankzij de luchtreinigers van O2 Health wordt uw ruimte non stop wordt gereinigd. 

De lucht zuiveren op basis van ionen:

De luchtverontreiniging in steden en gebouwen bestaat voor het grootste deel uit positieve ionen. Positieve ionen bevatten onder andere stoffen die je ziek kunnen maken en die je extra vermoeid maken. In het bos, de bergen en bij zee bevat de lucht juist een groot gehalte van negatieve ionen. De frisse lucht vermindert daarom gezondheidsproblemen en zorgt voor een gezonde omgeving.

Met de techniek van Ionisatie zorgt u ervoor dat er negatieve ionen in uw ruimte gestuurd worden die de positieve ionen (waar u ziek van kunt worden) uit de lucht halen.

Dankzij de producten van O2 Health krijgt u de juist balans van positieve en negatieve ionen en wordt de ruimte vrijgemaakt van allerlei prikkelende en schadelijke stoffen. Hierdoor kunt u weer vrij ademen en heeft u minder last hebt allergieën.

bottom of page