top of page

Teqoya

Schone lucht is een integraal onderdeel van ons leven en zou voor iedereen beschikbaar moeten zijn. Maar de luchtvervuiling is een van de grootste uitdagingen voor de moderne samenleving en is nadelig beïnvloeden ons leven, gezondheid en gemeenschappen.

In 2014 is TEQOYA begonnen aan een missie om schone lucht te leveren met respect voor het milieu. Onze baanbrekende innovatie is afhankelijk van luchtionisatie en is gebaseerd op gepatenteerde technologie die is ontwikkeld door 15 jaar onderzoek.

Onze lucht-ionisatoren zijn de beste - ze zijn 100% ozonvrij en respectvol voor het milieu en zorgen voor een continue luchtzuivering in stilte. Onze producten zijn gebouwd om lang mee te gaan - duurzaam en slank, ze passen overal naadloos in.

TEQOYA is ontworpen en vervaardigd in Frankrijk met behulp van componenten van de hoogste kwaliteit. Laat TEQOYA u helpen beter te leven door voor de lucht te zorgen die u inademt.

TEQOYA biedt gezonde lucht op een manier die is aangepast aan ons dagelijks leven

TEQOYA wil slimme, gebruiksvriendelijke en duurzame oplossingen bieden om de luchtkwaliteit thuis te verbeteren. 

 

Onze mindset:

  • Echte problemen aanpakken voor mensen,

  • Vraag standaard opties,

  • Denk breed na - offer geen enkel aspect van uw levensstijl en vooral onze omgeving, aan het succes van de functie luchtzuivering.

 

We gaan een vertrouwensrelatie aan met onze klanten. Wij geloven dat mensen slim zijn en ons zullen helpen om verder te verbeteren. We zijn bereid om ervaringen met u te delen om onze producten te verbeteren.

DEFEND-1050

100.1 cm(h) x 50.5 cm(w) x 46.5 cm(d) en 35 kg
Geschikt voor grote bedrijfsruimtes, productie ruimten en laboratoria

900 m3 / uur

bottom of page