top of page

Verzenden en retourneren

Verzending:
Aerovito verstuurt uw pakket zo spoedig mogelijk na ontvangst van uw betaling. Om verzekerd te zijn dat uw pakket goed aankomt, versturen wij deze met handtekening voor ontvangst. U kunt de verzending nauwkeurig volgen middels de track & trace informatie die wij aan u doorgeven. U ontvangt het pakket binnen 1 tot 5 werkdagen.

 

Tarieven:
Verzenden in Nederland:
0.0 kg – 5.0 kg - €7,50

Internationale verzending:
0.0 kg – 20.0 kg - €20,00

 
Retourneren:
Bij de aankoop van producten in onze webshop heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van reden te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Meldt uw verzoek tot retourneren onder vermelding van uw order nummer binnen 14 dagen via onze contactpagina, of via een mail aan info@aerovito.com, en we sturen u de instructies en retour formulier toe.
 
Mocht u een product defect of beschadigd ontvangen, willen we u vragen dit binnen 7 dagen na ontvangst te melden bij ons, zodat we dit voor u kunnen oplossen. Stuurt u een mail aan info@aerovito.com met het order nummer, een beschrijving van het defect en indien relevant een foto. Wij houden u dan op de hoogte van de verdere stappen.

bottom of page