top of page

Nieuws

Aerovito is de expert in detectie van de luchtverontreiniging in uw gebouw


De luchtmonitoring oplossingen van Aerovito zijn in alle situaties toepasbaar. Wij werken hierin samen met Nuwave. Zij hebben sensoren ontwikkeld en gecertificeerd voor binnen-luchtkwaliteit monitoring in verschillende gebouwen zoals; clean rooms, datacenters, scholen en kantoren. Ook hebben ze geschikte sensoren voor pathogeendetectie in gezondheidszorg, water en voedselindustrie.
Scholen en onderwijsinstellingen:

Schoolgebouwen moeten voldoen aan een minimale luchtverversingsgraad om zo de hoeveelheid CO₂ in het gebouw te verminderen en te beheren. De CO₂ waarde in een lokaal mag maximaal 1200 microgram bevatten. Daarom is het belangrijk om de CO₂ te blijven meten.

Aerovito kan u helpen bij beheren van CO₂ en omgevingscondities op scholen, universiteiten en kinderdagverblijven. Het meten van de luchtkwaliteit heeft meerdere voordelen:

 • Verhoogde concentratieniveaus en cognitieve prestaties

 • Verminderd ziekteverzuim voor personeel en leerlingen

 • Verminderd risico op virale overdracht

 • Verbeterd algemeen comfort en welzijn

Het AirSentrische systeem van Nuwave wordt al ingezet in verschillende scholen en educatieve voorzieningen. Real-time informatie is van onschatbare waarde voor het waarborgen van een verbeterde luchtkwaliteit en het zorgen voor voldoende ventilatie in bezette klaslokalen en andere ruimtes. De waarschuwingen van de sensoren maken het eenvoudige om corrigerende maatregelen toe te passen zoals het openen van ramen en deuren voor korte periodes of het inschakelen van luchtfilterapparaten.

Het systeem biedt informatie om ervoor te zorgen dat ventilatiecontrole alleen is gericht op waar en wanneer het vereist is, in principe wil dat meestal zeggen voor bezette ruimtes. Dit vermindert onnodige energie en helpt scholen efficiënt te werken.

Werkplek:

Als werkgever of ondernemer is het belangrijk om een gezonde en productieve werkomgeving voor uw medewerkers te creëren. De luchtkwaliteit speelt hier een erg belangrijke rol in. Een slechte luchtkwaliteit brengt onder andere de volgende risico’s met zich mee: last van de luchtwegen, opvlamming van astma, irritatie aan de ogen en huid, allergische reacties, hoofdpijn en concentratieproblemen.

Met Nuwave hebben we monitoring oplossingen die u Real-time waarschuwingen geeft zodat u tijdig actie kan ondernemen. U kunt dan zelf kiezen waar u gebruik van maakt zoals het activeren van Hvac-Systemen of natuurlijk gewoon een raam of deur open zetten. Ons systeem kan ook worden geïntegreerd met het gelokaliseerde Monintoringsplatform voor het ultieme gemak.


Certificering:

De Nuwave AirSentrische WB55 voldoet volledig aan de IAQ -monitoringvereisten van bouwcertificeringen waaronder Well V2, Fitwel, Reset Air, LEED 4,1 O+M, Breeam en anderen.

· Reset Air getest en gecertificeerd

· Flexibele parameterconfiguratie voor het project

· Voldoet aan de vereisten voor nauwkeurigheid, resolutie en bemonsteringssnelheid.


Guide-to-WELLv2-IAQ-Monitoring-rev1.06 (1)
.pdf
Download PDF • 493KB


Biedt betrouwbare gegevens voor gebouwbeheer:

Gebouwbeheer is gebaseerd op gegevens van goede kwaliteit en dat is onmiddellijk beschikbaar en bruikbaar. Het AirSentric IoT -systeem is ontworpen om het proces van het leveren van betrouwbare, gerichte en tijdige gegevens te vereenvoudigen om slimme bouwtechnologieën te ondersteunen.


Gegevens:

De monitoring apparatuur kunnen met de verschillende sensoren op maar worden aangeboden. De Nuwave sensoren kunnen dus uit verschillende combinaties bestaan. Dit omvat de volgende waardes:


 • deeltjes (d.w.z. PM2.5, PM10 enz.

 • TVOC

 • CO₂ (ventilatie)

 • comfort, aanwezigheidsdetectie

 • licht

 • geluid

 • formaldehyde

 • ozon

 • koolmonoxide


Ons sensorsysteem is eenvoudig te implementeren en biedt beveiliging en stabiliteit voor betrouwbare gegevensverzameling. Het systeem is volledig flexibel voor integratie met andere platforms of slimme bouwtoepassingen als onderdeel van een breder IoT -ecosysteem.


Wij helpen u graag met advies op maat, indien nodig of gewenst komen wij bij u langs om de situatie op locatie te bekijken zodat er een zo optimaal mogelijk advies kan worden gegeven.


Comments


bottom of page