top of page

Nieuws

Een split airco zonder buitenunit

Airco’s spelen een steeds grotere rol bij consumenten. Doordat zomers steeds warmer worden in Nederland en door de stijging van de gasprijs waardoor mensen oplossingen gaan zoeken om te kunnen besparen op de gasrekening.


Er zijn een aantal aircotypes waar u uit kunt kiezen. Voorbeelden hiervan zijn de traditionele split-airco met een buitenunit of een monoblock airco. Beide opties hebben voor- en nadelen.


Een split-airco is niet mogelijk als u geen buitenunit mag plaatsen of wanneer dat niet wenselijk is omdat het aanzicht van het gebouw of woning teveel wordt aangetast. Bij een monoblock heeft u geen buitenunit maar elke ruimte heeft wel zijn eigen unit nodig. Voor gebouwen waarbij deze optie niet kan is er nu de ideale oplossing; de Fintek UES systeem.

Fintek UES systeem, De onzichtbare split airco:


De verborgen airco (vergelijkbaar met een buiten unit) kan dan op de zolder, in een gang of in een garage worden geplaatst, dus volledig uit het zicht. Een dergelijk systeem kan worden gebruikt voor woningen, maar ook voor winkels en kantoren, waar bouwbeperkingen bestaan.


BESCHIKBARE VERMOGENS:

• 9000 Btu

• 12000 Btu

• 18000 Btu

• 24000 Btu


De Fintek UES is een flexibele oplossing waarbij het niet uitmaakt om hoeveel verschillende ruimtes het gaat. Wat voor oplossing er ook gezocht wordt of wat uw voorkeur ook is, we kunnen alle kanten op.


De Fintek UES is te koppelen aan een muur-unit, casette-unit, radiator-unit, plafond-unit en zelfs kanaal-units.


Daarnaast zijn er nog meer voordelen:


Laag geluidsniveau:

Het gebruik van zeer stille ventilatoren en het bijzondere design van de interne units maken het mogelijk om zeer lage geluidsniveaus te bereiken (dicht bij 21dB (A)), vergelijkbaar met het ritselen van blaadjes als er een licht briesje staat. Bijzondere aandacht is ook besteed aan het gebruik van ventilatoren met een hoog rendement en op de hoge isolatie van de compressor die bijdragen aan het lage geluidsniveau van de binnen-units.


Energiebesparend:

Alle conditioners zijn geclassificeerd als klasse A en A++ en klasse A++ in verwarmings- en koelmodus.

- Constante temperatuur

- R 32 ecologische gas: Beschadigd de ozon niet, laag - hoog rendement

- Automatisch frequentie aanpassing (van 150 tot 260V): Meer stabiliteit - Minder storingen.

- Hoge snelheid DSP-chip: Nauwkeurige berekening daardoor een efficiënte werking.

- Hoge betrouwbaarheid: Uitstekende kwaliteit en Superieure prestatie

- Nauwkeurig, breed frequentie controle: continue werking en nauwkeurige bediening

- Speciale koelvloeistof controle systeem: snelle afkoeling en snelle opwarming

- Krachtfactor correctie technologie: hoge efficiëntie en daardoor een betere werking


Luchtzuiveringssysteem "SANIFIL met AEMINA" (OPTIONEEL):

Dit garandeert een effectieve sterilisatie van de lucht en indien behandeld met AEMINA (by FINTEK) doden ze 99% van de bacteriën in de lucht die door het apparaat heen gaat. Het verwijdert geuren en verbetert de luchtkwaliteit.


Slimme airconditioning:

Bedienen door middel van spraakbediening of afstandsbediening (o.a. via apps) waar je ook bent: met Fintek heeft u altijd alles onder controle. Ontdek onze oplossingen voor slimme, eenvoudige en intuïtieve airconditioning, die op de toekomst is voorbereid.
Werkt bij extreme temperaturen:

De airco verwarmt zelf bij een buitentemperatuur van -15 graden Celsius.
Fintek_UES
.pdf
Download PDF • 7.40MB


Aerovito is de distribiteur van de Fintek Aircosystemen. Wij helpen u graag met advies op maat, indien nodig of gewenst komen wij bij u langs om de situatie op locatie te bekijken zodat er een zo optimaal mogelijk advies kan worden gegeven.


留言


bottom of page