top of page

Nieuws

Fintek nieuwe modellen 2022

Bijgewerkt op: 16 jan. 2023

De zomer is in zicht en dat betekend gelukkig weer warmere dagen. Toch is het ook nuttig om alvast te kijken naar een nieuwe manier van verwarmen waarbij er energie bespaart kan worden.


Fintek komt dit jaar met een aantal spectaculaire nieuwe modellen:De Fintek Oslo inverter modellen staan bekend om:

  • Hoogwaardige technologie

  • kwaliteit en betrouwbaarheid

  • eenvoudige installatie

  • geen impact op de gevels van gebouwen.De airco is voorzien van koelgas R290. De airconditioner wordt aan de muur gemonteerd, dit kan op elke gewenste hoogte. Hij is uitgerust met een grote klep aan de voorkant welke zorgt voor een perfecte verspreiding van de omgevingslucht. Verder beschikt hij over een multifiltersysteem bestaande uit een elektrostatisch filter (met anti-stoffunctie) en actief koolfilter (effectief tegen nare geurtjes).


De inverter techniek zorgt ervoor dat de Fintek airconditioner uiterst snel reageert op elke verandering van het klimaat. Het inverter systeem stemt de te leveren koel-en/of verwarmings capaciteit voortdurend af op de gewenste en gemeten binnentemperatuur.


Het apparaat is uitgerust met een verlicht display met aanraakbedieningen op de machine en een multifunctionele afstandsbediening met LCD-display . Hiernaast is hij ook draadloos te bedienen ia een App voor Ios en Android.


Dankzij de nieuwste generatie geluidsabsorberende en trillingsdempende materialen is OSLO een machine die zorgt voor de laagste geluidsniveaus in zijn categorie. De compressor met variabel toerental en de inverterregeling garanderen een constante aanpassing van het koelvermogen aan de thermische belasting in de omgeving. Hiermee kan de energiebesparing oplopen tot 30%.

De Fintek Santiago is ontworpen voor extreme situaties; of het nou woestijnhitte is of de kou van een sneeuwstorm.


· Ideaal voor het koelen en verwarmen van elk type omgeving.

· Eenvoudig te monteren. Geleverd met alle benodigde connectoren.

· energiebesparing en lage uitstoot

· Afstandsbediening met LCD-scherm.

· Aanbevolen voor bijverwarming vanaf -5°C.


Santiago staat voor energiebesparing en lage uitstoot. Geschikt voor woningen, hotels,

monumentale panden, vakantiehuizen, caravans, woonboten en vele andere situaties.Aerovito is de distribiteur van de Fintek Aircosystemen. Wij helpen u graag met advies op maat, indien nodig of gewenst komen wij bij u langs om de situatie op locatie te bekijken zodat er een zo optimaal mogelijk advies kan worden gegeven. Naast het leveren van een monoblock systeem bieden wij ook de mogelijkheid deze voor u te installeren en onderhouden.
Kommentare


bottom of page