top of page

Nieuws

Olimpia Splendid Unico Next - De monoblock van de toekomst

Graag stellen wij aan u de Olimpia Next De monoblock airco voor, helemaal gericht op de toekomst.  Deze airco is echt het top model van Olimpia Splendid, de airco waarbij echt aan alles gedacht is.Erg stil

SLECHTS 30 DB(A) IN STILLE MODUS:

Door de Twin Rotary-compressor en de nieuwste elektronica samen te voegen wordt het beste akoestische comfort onder alle omstandigheden bereikt. Zelfs bij lage frequenties is Unico Next de meest stille serie van Unico ooit. Met de stille modus functie aan bereikt de airco maximaal 30 dB(A) geluidsdruk, zelfs wanneer de compressor aanstaat.
Binnenkant Unico Next

HOGE EFFICIËNTIE:

Onder andere dankzij het Sync Power System en door de optimalisatie van alle componenten is de Unico Next efficiënter onder alle omstandigheden.Volledige controle:

Bij de Unico next wordt er gebruikt gemaakt van een nieuwe RS485 poort met een geïntrigeerde wifi. Dit betekend dat de bediening voorzien is van maximaal gebruiksgemak.


Ingebouwde touchdisplay:

De airco heeft een ingebouwd display met achtergrondverlichting, aanraakbediening en een volledig digitale afstandsbediening.

 

Huis automatisering:

Smart koppelen

De Unico Next kan eenvoudig worden aangesloten op uw domotica netwerk.
 

Met de smartphone met de OS home app:

Door de bijbehorende app te downloaden in de Apple- en Android-winkels kunt u eenvoudig de temperatuur in de ruimte zien, programma’s selecteren en de aan- uit timers beheren. Ook zijn bij gebruik van meerdere units deze aan elkaar te koppelen zodat ze samen kunnen werken. Tevens is het mogelijk om andere apparaten (zoals heaters, luchtreinigers, ontvochtigers en bevochtiger) van Olimpia Splendid apparaten te koppelen in de app.


Is te koppelen met onderstaande Olimpia producten:


Luchtbevochtigers:


Heaters:


Luchtreiniger:


Luchtontvochtigers:


Met het duurzame en natuurlijke R290 gas met bijna geen GWP ((Global Warming Potential) :

R290 is  een natuurlijke koelmiddel dat ook wel bekend staat als propaan.  Het is duurzamer en milieuvriendelijker dan andere koelgassen. Deze gas heeft weinig invloed op de opwarming van de aarde omdat het geen chemische stoffen bevat.

De Olimpia Next is ontworpen voor koeling tot wel 2,5 kW. Hiervoor is de unit gevuld met 152 gram aan gas zodat het zowel voor kleinere ruimtes van 15 m2 maar ook voor ruimtes tot wel 30 m2 geschikt is.Geproduceerd in Italie:

De Olimpia Unico Next wordt gemaakt in Italie. De fabriek van Olimpia is al jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van producten zoals warmtepompen en airconditioners. De fabriek draait volledig op duurzame energie.Verpakt in FSC karton, recyclebaar en plasticvrij:

Ook met de keuze voor de verpakking is gekeken naar de meest duurzame oplossing. De verpakking van Unico Next is gemaakt van FSC®-gecertificeerd karton (afkomstig uit bossen eerlijk en verantwoord beheerd volgens strikte regels ecologische, sociale en economische normen). 100% recyclebaar en 98% plasticvrij. En de handleidingen? Digitaal en eenvoudig toegankelijk via een QR-code.


Installatie:

De unit kan op iedere plaats in het huis geïnstalleerd worden zolang het maar op een buitenmuur is. Het enige wat nodig is voor de installatie zijn 2 gaten in de muur (200 mm doorsnee). Indien u de airco alleen voor koelen wilt gaan gebruiken heeft geen condenswater afvoer nodig.Rechtstreeks naar de online shop:Meer informatie:


Documenten:

Handleiding
.pdf
Download PDF • 36.48MB
Installatie template
.pdf
Download PDF • 83KB
Handleiding Wifi
.pdf
Download PDF • 3.57MB
Energie label
.pdf
Download PDF • 1.35MB

Comments


bottom of page