top of page

Nieuws

Nieuwe modellen van Fintek: nog stiller, krachtiger en slimmer

Fintek is het meest toonaangevende merk voor de monoblock airco’s in Nederland. De airco’s van Fintek zijn het meest betrouwbaar en stabiel op de Nederlandse markt. Daarbij blijft Fintek zich continue ontwikkelen en daardoor komen ze deze zomer weer met 3 nieuwe modellen op de markt!


Deze 2 modellen maken de lijn van Fintek echt compleet. Het is nu mogelijk om een gebouw of huis met verschillende ruimtes in verschillende maten te voorzien van een passende airco met allemaal dezelfde look.


De airco’s zijn voorzien van het koelgas R290. De airconditioner wordt aan de muur gemonteerd, dit kan op elke gewenste hoogte. Hij is uitgerust met een grote klep aan de voorkant welke zorgt voor een perfecte verspreiding van de omgevingslucht. Verder beschikt hij over een multi-filtersysteem bestaande uit een elektrostatisch filter (met anti-stoffunctie) en een actief koolfilter (effectief tegen nare geurtjes).


De inverter techniek zorgt ervoor dat de Fintek airconditioner uiterst snel reageert op elke verandering van het klimaat. Het inverter systeem stemt de te leveren koel- en/of verwarming capaciteit voortdurend af op de gewenste en gemeten binnentemperatuur.

Het apparaat is uitgerust met een verlicht display met aanraakbedieningen op de machine en een multifunctionele afstandsbediening met LCD-display . Hiernaast is hij ook draadloos te bedienen via een App voor Ios en Android.
Deze is perfect voor een kleine ruimte ( slaapkamer, kantoor of woonkamer) tot 20 m2.


Dit model is echt uniek doordat het een vermogen heeft van 4.2, hierdoor kan het ruimtes aan die groter zijn dan 50m2. Dit model is extreem stil en dit maakt de airco extra speciaal.

Deze airco is eigenlijk een hybride warmtepomp. De Nieuwe Fintek Panama heeft een uniek uiterlijk door het voorpaneel van gehard kristalglas. Doordat het een dikte heeft van 16 cm neemt het niet meer ruimte in beslag dan een normale radiator.

Vervangen traditionele radiatoren:

De Fintek Panama kan de traditionele radiator vervangen. De radiator kan dan worden weggehaald waarna de buizen worden aangesloten op de Fintek Panama. Hij neemt hierna de functie van de radiator over waardoor u kunt genieten van zowel het verwarmen en koelen va uw huis zonder dat u daarnaast ook nog ruimte moet opgeven voor reguliere radiatoren.

Nog 3 grote voordelen van Fintek:


1. Verdamper – geen condens afvoer nodig:

Dankzij het gepatenteerde Fintek -systeem hoeft u niet langer een extra gat te maken of condens aftapbuizen toe te voegen. In de zomer en winter kan een slimme sensor kiezen de vernevelaar/verdamper activeren.
2. Wifi remote control:

Alle eenheden kunnen worden uitgerust met optioneel WiFi -ontvanger -apps. Dit betekent dat met een eenvoudige app (voor iOS of Android) u gemakkelijk kunt communiceren/ beheren van uw Fintek unit eenheid, zelfs vanaf een externe locatie. Dat betekend bijvoorbeeld een koel huis bij binnenkomst zonder hem de hele dag aan te laten staan!3. CUSTOMIZATION

Het is mogelijk om je eigen design te laten drukken op uw airco. Dit gaat op aanvraag. Denk bijvoorbeeld aan mat zwart voor een industriële look of lichtroze voor een kinderkamer. We denken graag mee in de mogelijkheden!Aerovito is de distribiteur van de Fintek Aircosystemen. Wij helpen u graag met advies op maat, indien nodig of gewenst komen wij bij u langs om de situatie op locatie te bekijken zodat er een zo optimaal mogelijk advies kan worden gegeven. Naast het leveren van een monoblock systeem bieden wij ook de mogelijkheid deze voor u te installeren en onderhouden.
Comments


bottom of page