top of page

Nieuws

AEROVITO haalt Turbionaire naar Nederland en België

Bijgewerkt op: 16 jan. 2023

Wij zijn erg blij dat we ons assortiment van luchtbehandelingsproducten hebben kunnen uitbreiden met Turbionaire. Door de nieuwe producten zijn we nog beter in staat om voor iedere situatie een passende oplossing aan te bieden.

Al ruim 20 jaar is Turbionaire een toongevende fabrikant voor luchtbehandelingsproducten. De producten zijn geschikt voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik.

De nadruk ligt op kwalitatief hoge producten met een lange levensduur, doordat het vooral compacte en lichte producten zijn is het ideaal voor ieder huishouden en elk kantoor.

Turbionaire biedt een ruim assortiment met betaalbare producten aan:

Luchtreinigers

De luchtreinigers zijn voorzien van een treu Hepa13 filter, koolfilter en een T-Performance-filter. Dit zorgt ervoor dat het 99,97% van de microdeeltjes tot 0,3 micron (zoals pollen, schimmelsporen, geuren en bacteriën) vasthoudt. Daarbij hebben de luchtreinigers een UV-lamp.Luchtontvochtigers

Turbionaire luchtontvochtigers strekken zich uit over een breed spectrum (op basis van hun omvang en oppervlak) waardoor ze in elke mogelijke omgeving kunnen worden ingezet. Ze bieden een afzuigcapaciteit tussen de 10 tot 90 liter per dag.


Aroma diffusers

De geurverspreider ‘Puck’ van Turbionaire heeft een minimalistisch design welke is gemaakt van aangenaam aanvoelende materialen met een matte textuur.

Luchtgordijnen

De luchtgordijnen van Turbionaire voorkomen het binnendringen van vliegende insecten en creëert een luchtafdichting tussen buiten- en binnen omgeving. Door het ingenieuze concept ervaart u geen enkele belemmering meer in uw zicht naar buiten en kunt u zich ongehinderd door de doorgang verplaatsen.Draagbare airco unit

De airco units van Turbionaire zijn erg compact zonder in te leveren in vermogen. Met functies voor koelen, ventileren, filteren en ontvochtiging zorgen ze voor een perfecte leefomgeving.

Voor meer informatie over Turbionaire producten of mogelijke samenwerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen.


Comentarios


bottom of page